Bestil et

Tryg til hest foredrag nu!

Fyldt med tips og øvelser til at give dig mere ro og rideglæde

Du kan lige nu bestille et foredrag til din klub, stald eller forening til kun 4000 kr. inkl. moms og kørsel på Fyn. Ekstra kørsel tillægges foredrag uden for Fyn. Prisen gælder foredrag planlagt i 2023 ved bestilling og betaling senest 30.4.23. Foredraget varer ca. 2½-3 timer og alle deltagere får udleveret et teori- og notehæfte.

Det er desværre helt almindeligt at være bange eller utryg ved at ride, det kan vise sig i specifikke situationer eller være generelt. Heldigvis er det noget man kan træne, der skal typisk både arbejdes med dig selv og din hest for at blive tryg igen.

På foredraget giver jeg konkrete værktøjer til både at hjælpe dig med at håndtere når du bliver utryg, til at mindske utrygheden i de situationer der giver dig problemer, og endelig til at træne din hest, så den bliver mere sikker og tryg at ride på. Jeg har selv mange års erfaring med at være bange for at ride, og gennem min uddannelse til BBH basisinstruktør, og nu på træneroverbygningen har jeg tilegnet mig en lang række værktøjer, som jeg både bruger til mig selv og mine elever (både live og online på kurset Tryg til hest), og som jeg deler med dig på foredraget.

Du bestiller et foredrag eller får afklaret dine spørgsmål ved at sende mig en mail på merete@stenner.dk 

TTH foredrag2

Foredraget holdes af Merete Stenner

Merete Stenner er passioneret underviser og formidler, uddannet cand. agro med speciale i bl.a. ridesikkerhed, læring og adfærd. Merete er desuden uddannet basisinstruktør ved Blue Berry Hill med afsæt i en videnskabelig og evidensbaseret tilgang til hestetræning. Merete har mange års erfaring som landbrugsskolelærer, og driver i dag virksomheden Røjlegaard med rideskole, foredrag, kurser og online kurser, heriblandt med stor succes Tryg til hest kurser.

Tryg til hest foredraget kommer omkring følgende emner:

Træning af hesten

At blive Tryg til hest kræver, at din hest også er tryg at ride på. Her får du tips og øvelser til at gå i gang med at træne din hest mere lydig og sikker

Øvelser til dig

Træk vejret og udvid din komfortzone, simple og effektive øvelser til mere tryghed både med og uden hest.

Træn med fokus

Fokus er afgørende for at blive tryg. Kom i gang med at ride og træne med både fysisk og mentalt fokus.