NÅR RIDNINGEN ER EN KÆMPE UDFORDRING, MEN DU VIRKELIG GERNE VIL RIDE OG TRÆNE MED DIN HEST

Så er du kommet til det rette sted for at få hjælp!

TTHforsideoriginal

Hej - Jeg hedder Merete Stenner og det er mig, der står bag Tryg til hest

Jeg har altid været en lidt forsigtig rytter, og gennem årene voksede forsigtigheden fra en let knugen i maven til handlingslammelse og manglende lyst til at ride. I forbindelse med min uddannelse til Blue Berry Hill basisinstruktør blev det tydeligt, at jeg var blevet SÅ utryg ved at ride min hest haflingeren Ursula, der havde det med at blive forskrækket og snurre rundt i tide og utide, at jeg var nødt til at gøre noget.

Derfor har jeg siden da arbejdet på at hjælpe mig selv til at blive mere tryg, både gennem undervisning og kurser, og ved at eksperimentere med og videreudvikle på de teknikker jeg mødte. Det var ud af dette arbejde, at de første Tryg til hest kurser så dagens lys i 2014. I dag er Tryg til hest et gennemprøvet koncept, der til stadighed udbygges med de erfaringer jeg får fra arbejdet med mine elever og mig selv.

Jeg har været vild med heste så langt tilbage jeg kan huske, begyndte som barn på den lokale rideskole, og ridning og heste har været en vigtig del af mit liv lige siden. I dag driver jeg rideskole her på Røjlegaard, underviser børn og voksne, holder kurser og foredrag og har online-kursister over hele landet og i udlandet.

Jeg har altid været videbegærlig og villet vide, hvordan og hvorfor ting sker og virker. Gennem mit studie som husdyrbrugsagronom fik jeg øjnene op for den vidensbaserede tilgang til adfærd og træning. Den vej har jeg forfulgt både gennem mine hundetræneruddannelser og da jeg i 2011 kom ind på Blue Berry Hills basisinstruktøruddannelse og senest på træneroverbygningen fra 2017-1019. For mig giver det en stor tryghed og sikkerhed i mit arbejde med hestene, at jeg ved hvorfor jeg gør, hvad jeg gør, og hvorfor det virker, og at jeg kan give den viden og tryghed videre til mine elever.

MereteogLukas

I DAG HJÆLPER JEG DIG OG DINE MEDKURSISTER GENNEM TRYG TIL HEST ONLINEKLUBBEN MED AT (GEN)FINDE RIDEGLÆDEN OG TRYGHEDEN.

Det du får i Tryg til hest klubben er:

 • Øjnene op for dine begrænsninger og muligheder og en plan for, hvordan du kan arbejde med dem.
 • Forståelse for, hvorfor selv de simple ting kan være svære, og hvorfor naboens udfordringer er helt anderledes end dine.
 • Indblik i din hests natur og væremåde, og konkret viden om, hvordan du udnytter det til at gøre din hest lettere og sikrere at ride og håndtere - det er nemlig ikke nok kun at arbejde med dig selv.
 • Et fællesskab med mig og de andre kursister, der hjælper dig til at holde ved, når det er svært og giver dig plads til at juble over både små og store sejre.
 • Du vil blive en bedre rytter og træner for din hest OG en bedre støtte for dig selv, selv hvis du i dag har mistet troen på dine egne og hestens evner.
 • Du får gradvise og vedvarende fremskridt UDEN at gøre vold på dig selv og overskride dine grænser.
 • Veldokumenterede træningsformer - ingen kvik-fix eller mirakler, bare god solid træning af dig og hesten.
 • En klar forståelse af, hvorfor du ikke bliver tryg af at blive ved med at gøre det du plejer.

Så hvis det er NU du vil skabe varige forandringer for dig selv og din hest, så er det med at komme igang, lad være med at overtænke, bare sig JA TAK og lad mig hjælpe dig! 

 • Når du tillader dig selv at bede om hjælp, så er du åben for at rykke dig.
 • Ved at vælge at stole på mig og Tryg til hest klubben, så sparer du dig selv for at skulle sortere i alle de gode og dårlige råd du møder på nettet. Støder du på noget interessant, så kan du altid spørge mig om jeg synes det giver mening - måske nogle af de andre kursister ligefrem har prøvet det råd du er i tvivl om, så kan du også få deres erfaring.
 • Den største risiko ved at melde dig ind i Tryg til hest klubben er, at det kommer til at skabe forandringer i dit liv, der går langt ud over samværet med hesten. Når du styrker dit selvværd og selvtillid med din hest og udvider komfortzonen der, så kan det slet ikke undgå at smitte af på andre aspekter i dit liv. Jeg elsker at se, hvordan denne effekt spreder sig som ringe i vandet hos mine kursister!
 • Uanset hvor lidt tid du føler du har til dig selv og hesten, så kan du gøre en forskel med mine metoder. Du lærer også at blive bedre til at finde tid og prioritere, hvad der er vigtigst i dag for dine fremskridts skyld. Når du begynder at have mere glæde af din hest og komme ind fra stalden med overskud i stedet for dårlig samvittighed, så bliver det også meget lettere for din mand/kone/kæreste at give dig tid til hesten.
 • Hvis du synes du ikke har råd, så tænk over, hvor længe du har råd til at lade være? Hvor længe kan du blive ved at holde hest, hvis ikke den bliver en glæde for dig frem for en byrde?

Når du er med i Tryg til hest klubben er du aldrig alene med dine (heste)problemer, vi er der allesammen for hinanden, hvad end problemerne er store eller små.

SÅDAN KOMMER DU MED

Vælg den løsning, der passer dig bedst:

Uanset model får du:

Hele Tryg til hest kurset leveret over de første 7 uger

Månedens tema OG månedens livewebinar, hver måned.

Adgang til Tryg til hest klubbens Facebookgruppe - som er en uvurderlig støtte gennem dit forløb!

BONUS: 6 tidligere temaer, som du får adgang til med det samme.

MÅNEDSABONNEMENT

149,-

pr. måned - normalpris 199,-

Ingen binding

Bonus: Få måned 3 gratis. 

Herefter igen 149,- pr. måned så længe du har lyst til at være med.

ÅRSABONNEMENT

995,-

pr. år, normalpris 1.500,-

Næsten halv pris pr. år

Når du melder til for et helt år, så har du sikret dig, at du ikke melder fra, når der kommer bump på vejen (for det gør der!).

 • Merete Stenner

  “Kurset har givet mig værktøjer og metoder til at blive mere tryg. Især fokusblomsten og de rideteknikker, som jeg er blevet undervist i af Merete nogle gange. Klubben fastholder mig i processen med mig selv og hesten mod stadig mere tryghed. Hvis ikke jeg var i klubben tror jeg nemt jeg kunne falde tilbage til gamle mønstre. Og så er det hyggeligt at have en lille klub af ligesindede at sparre med.”

 • Merete Stenner

  “Den super gode sammensætning både med læringsteori, motivation målsætning og rytterpsykologi har gjort at jeg er kommet UD AF SANDKASSEN! Der var en masse ting der faldt på plads i mit hoved ang hvorfor min hest reagerer som den gør. Den største aha oplevelse var at opleve at min målsætning for den enkelte træning blev udført og jeg blev meget mere tilstede når jeg red. Jeg har fokuseret mest på mig selv i dette kursus og det har virkelig givet ro, sikkerhed og frem for alt rideglæden tilbage. Traditionelt får jeg ikke redet så meget i vinterperioden, da det kniber med de lyse timer. Men glæder mig til at komme afsted til foråret på en masse dejlige ture.”

 • Merete Stenner

  “Jeg har fået forklaring på hvad der sker ikke kun i mig men også i hesten når man bliver grebet af angst, og jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer til at takle det. Derudover har jeg fået det visuelle på hvordan jeg udvider min komfort zone og en masse gode input til, hvordan jeg kan udfordre og derved udvikle min hest og mig. Og udover en masse informativt og interessant materiale, nogle gode videoer og livesessions, så har jeg også fået kontakt med en fantastisk gruppe mennesker som følger og støtter mig i mine tanker og bedrifter, som altid er klar med et godt råd eller en peptalk, og det er fantastisk at følge dem i deres rejse med deres heste.”

 • Merete Stenner

  “Jeg vi bare sige dig tak for et rigtig spændende, teoretisk velfunderet og relevant kursus. En del af emnerne er jeg ikke helt ukendte med: betydningen af vores krop og vejrtrækning (er gammel fysioterapeut med særlig interesse for åndedræt), indlærings- og motivationsteori (er også psykolog og har især  i forbindelse med træning af hunde siden midt 80'erne interesseret mig for indlæringspsykologi og har siden 2009 arbejdet professionelt med motivationsteori i forhold til at ændre livsstil og ændre sin adfærd). Jeg er selv akademisk inspireret og interesseret i min træning og ridning, så også dine tanker om hestenes biomekanik og bevægemønstre gav mening. Jeg er så imponeret over, hvor godt du kom rundt om emnerne, og over det faglige niveau. Det gav SÅ meget mening :-) Desuden er du en dygtig formidler og god til at holde de mange bolde i luften. Så stor cadeaux til dig og til Blue Berry Hill.”

DRØMMER DU OM AT RIDE MERE, HURTIGERE OG PÅ HØJERE NIVEAU?

På ture, til stævner, kurser og derhjemme - Det kan Tryg til hest klubben også hjælpe dig med!