Køb Tryg til hest bogen i forsalg inden jul og få et gratis onlinekursus med i købet

Det er snart jul, og Tryg til hest bogen er et oplagt julegaveemne enten til en du kender eller til dig selv!

Da den først udkommer midt i januar, så har jeg valgt, at alle der køber Tryg til hest bogen senest 24. december 2018 og sender mig en mail med kvitteringen får et gratis onlinekursus "Kom trygt i gang", så modtageren (eller dig selv) har noget at gå i gang med med det samme.

"Kom trygt i gang" er tilgængeligt fra 1. december, og giver du bog og kursus som gave, så bestemmer du selv hvornår modtageren skal have online kurset. Du bestiller kurset ved først at bestille bogen online, f.eks. her hos Saxo derefter sender du mig en mail med kvitteringen på info@trygtilhest.dk så får du en mail retur (inden for 2 dage) med et link, hvor du kan give adgang til kurset til dig selv eller den, der skal have bogen, og du kan vælge hvornår adgangen skal gives, så modtageren f.eks. får en mail juleaften kl. 20.

Du kan læse mere om bogen herunder eller ved at trykke på knappen, og du kan læse mere om Kom trygt i gang kurset nederst på siden.

TTHforsideoriginal.png

Tryg til hest handler om, hvad du helt konkret kan gøre for at få mere tryghed, rideglæde og mod og mindre usikkerhed i omgangen med din hest. Bogen er bygget op med teori, cases, konkrete trin for trin øvelser og tjeklister, så du kan arbejde med din egne udfordringer og målsætning.

Bogens fokus er på det konkrete og operationelle. Det hjælper nemlig ikke at gå til psykolog, hvis den egentlige udfordring er, at hesten ikke er styrbar. Ridning handler dog også om personlig udvikling, mod, indre ro, gode tanker og god vejrtrækning, så det er også inddraget, og der bliver arbejdet med disse aspekter i forskellige situationer og miljøer.

Det at være utryg ved sin hest er for mange forbundet med et stort tabu. Men faktisk indeholder ridning og omgangen med hesten for de fleste et element af at udfordre sig selv. Kunsten er at finde balancen mellem rettidig omhu og selvbegrænsende/ukonstruktiv utryghed. Heldigvis findes der en lang række enkle og effektive redskaber til at træne hesten, så den blive rolig og afslappet og til at finde eller genfinde tryghed og rideglæde.

Kom trygt i gang

Se hvad du får med i kurset:

DSC00102.JPG

Træning af hesten

At blive Tryg til hest kræver, at din hest også er tryg at ride på. Her får du tips og øvelser til at gå i gang med at træne din hest mere lydig og sikker

bobler.png

Øvelser til dig

Træk vejret og udvid din komfortzone, simple og effektive øvelser til mere tryghed både med og uden hest.

Lukasfokus.png

Træn med fokus

Fokus er afgørende for at blive tryg. Kom i gang med at ride og træne med både fysisk og mentalt fokus.